Soğanları yemeklik doğrayıp, sıvı yağda pembeleştirin. Üzerine 2 çorba kaşığı unu ekleyip, kavurun. Ispanak yapraklarını da içine atın. En son sütü ekleyip kaynatın. Ardından et suyu tabletini katın. Tuzunu ayarlayın. 1-2 taşım daha kaynatıp, tencereyi ocaktan alın. Çorbayı blendırdan geçirin. Tekrar tencereye alıp ısıtın. Üzerine, nane ve pul biber yakılmış zeytinyağı gezdirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.