Kıymayı sıvı yağ ile kavurun. Kıyılmış soğan ekleyip ağır ateşte kavurmaya devam edin. Pul biber, karabiber ve tuzunu ayarlayın. Ocaktan alıp, soğumaya bırakın. Hamur için unun ortasını açıp, yumurtayı ekleyin. Tuzunu ayarlayıp, yoğurun. Aldığı kadar su ilave edip, sert kıvamlı bir hamur elde edin. Soğuk kıymayı hamura ekleyip yoğurun. 30 dakika dinlendirip, hamurdan bezeler koparın. Un serpilmiş düz bir zemin üzerinde, elinizle uzun ince rulolar hazırlayın. Küp kesip, parçaları iki parmağınızın arasında üçgen şekilde sıkın. Et suyunu tencereye alıp kaynatın. Nohut ve hamur ekleyip haşlayın. Ayrı bir yerde yo¤urda yumurta ekleyip, çırpma teli ile çırpın. Yemeğin suyundan bir-iki çorba kaşığı ilave edin ve karıştırarak yeniden çorbaya ekleyin. Üzerine tereyağında kızdırılmış safran gezdirip sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.