Et suyunu kaynatın. Soğanları piyazlık doğrayıp, tereyağında karıştırarak yumuşayana kadar soteleyin. Un ekleyip, karıştırmaya devam edin. Soğanlı karışımı kaynayan et suyuna ekleyip, 20 dakika kısık ateşte pişirin. Blenderden geçirip, tuz ve karabiber ilave edin. 20 dakika daha pişirin. Kaşar peyniri ekleyin. Sunum için: Tost ekmeklerini önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzeri pembeleşene dek kızartın. Fırından almaya yakın üzerlerine kaşar peyniri serpiştirin. Kaşar peyniri eriyince fırından alıp, çorbayla birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.