Tavuk göğsünü bol suda haşlayın. Haşlanmış tavuğu kemiklerinden ayırıp ufak ufak doğrayın. Yumurtayı yoğurda ekleyip çırpın. Un ve tuzu ekleyip iyice karışmalarını sağlayın. Yoğurtlu karışıma tavuk suyundan yavaş yavaş ekleyip karıştırın. Çorbayı orta hararetli ocakta un kokusu gidene kadar devamlı karıştırarak pişirin. İçine doğradığınız tavuk etlerini ekleyip 2-3 dakika daha pişirin. Tuzunu ayarlayın. Tereyağını küçük bir tavada eritip pulbiberi yakın. Servis yapmadan önce yağı çorbanın üzerine gezdirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.