Tencereye tavuk suyu, su ve ayıklanıp yıkanmış pirinci koyun. Pirinç yeterince şişene kadar kısık ateş üzerinde kaynamaya bırakın. Ayrı bir kaba yoğurdu alın. Yumurta sarısını yavaşça ekleyin. Elenmiş unu ilave edin. Hepsini iyice karıştırın ve tencereye ekleyin. Tekrar karıştırıp, 10 dakika kadar
kaynatın. Bu arada margarini eritip, naneyi yağda yakın. Çorbanın üzerine naneli yağı gezdirerek sıcak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.