Somon Şiş
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Somonun derisini çıkarın ve iri küpler halinde, ayıklanmış pırasaları ise iki parmak kalınlığında doğrayın. Çöp şişlere bir parça balık, bir parça pırasa olacak şekilde 4 parça halinde dizin. Diğer yandan bir tavada soya soyu, zeytinyağı ve ince kıyılmış sarımsağı, 2-3 dakika çevirin. Tavayı ocaktan alıp, ılınmaya bırakın. Sosu, balık şişlerin üzerine bir fırça yardımıyla sürün. Balık şişleri ızgarada önlü arkalı pişirin. Haşlanmış patatesle birlikte, sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL