Ayva Reçeli

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    AYVALARIN kabuklarını temizleyip, çekirdek yataklarını çıkarın. Antep fıstığını yapışmaz yüzeyli tavada kavurup, kabuklarını ayıklayın. Ayvaları küp doğrayıp, toz şekerle karıştırın. 1 gece dinlendirip, ertesi gün pişmeye bırakın. Pişme sırasında üzerinde oluşan köpüğü tahta kaşıkla alın. Şerbeti koyulaşmaya başlayınca, limon suyu ilave edin ve 1-2 dakika daha kaynatın. Tereyağı ve antep fıstığı ekleyip ocaktan alın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.