Çiğli Halışka

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Un, yumurta, yağ ve tuzu derin bir tencerede yoğurarak hamur hazırlayın. Hamuru 15 dakika dinlendirin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler koparın. 8 cm genişliğinde açın. Kareler halinde kesin. Hamur bitene kadar bu işlemi tekrarlayın. Daha sonra, et suyunda hamur karelerini haşlayın. Süzgeçten geçirin. Süzülen et suyundan çok az miktarını tekrar tencereye alın. Yoğurt ilave edin. Kare hamurları katın. Servis kabına alın. Ayrı bir tavada kremayı taneleşip kızarıncaya kadar karıştırın. Yemeğin üzerine döküp, sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.