Hellimli Tel Kadayıf

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    2 ÇORBA kaşığı sıvı yağ ile tel kadayıfı didin. Kadayıfın yarısını yağlanmış fırın tepsisine bastırarak döşeyin. Başka bir kabın içinde yumurtaları çırpın. Sütü ekleyip tekrar çırpın. Son olarak kalan sıvı yağı ekleyip karıştırın. Karışımın yarısını kadayıfın üzerine gezdirin. Hellim peynirini rendeleyin. Kıyılmış maydanozu peynire ekleyip karıştırın. Peynirli karışımı kadayıfın üzerine yayın. Kalan kadayıfı peynirin üzerine döşeyin. Ayırdığınız sütlü karışımı kadayıfın üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirin. Dilimleyerek sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.