İç harcı için sıvı yağı bir tavaya alın. Fıstıkları ekleyip kavurun. Yemeklik doğradığınız arpacık soğanları ve kıymayı ilave edip, kavurmaya devam edin. Kuş üzümünü ve diğer baharatları ekleyip pişirin. İnce kıyılmış maydanozu da katıp, soğuması için kenara alın. Sos için soğanı yemeklik doğrayın. Bir tavada margarini eritip soğan ve sarımsakları kavurun. Küp doğranmış domatesleri ve tuzu ekleyip soteleyin. Koyulaşınca, sosu ocaktan alın. Yufkaları üst üste düz bir zemine yayın. Pasta tabağı büyüklüğünde 2 adet daire çıkarın. İç harcı yufkaların ortasına yayın. Yufkayı bohça şeklinde büzüp, pırasa yaprağı ile bağlayın. Önceden ısıtılmış 250 derece fırında üzerlieri pembeleşene kadar pişirin. Sosu servis tabağına yayın. Bohçaları sosun üzerine yerleştirip, sıcak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.