Peynirli patlıcan

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Patlıcanları alacalı soyup yuvarlak dilimleyin. Bol tuzlu suda acısı çıkana kadar yaklaşık 10 dakika dinlendirin. Suyunu süzüp iyice kurulayın ve kenara alın. Peynirleri rendeleyip yumurta ve un ilave ederek iyice karıştırın. Patlıcanları pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine yan yana yerleştirin. Üzerlerine peynirli harcı pay edin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.