Bademleri 5 dakika haşlayıp, kabuklarını soyun. Yapışmaz yüzeyli bir tavada birkaç dakika kavurup kenara alın. Toz şeker ve suyu bir tencereye koyup, kaynamaya bırakın. Köpük olunca içine limon suyunu ekleyip 2 dakika kaynatın. Daha sonra ocağı iyice kısıp tereyağı, tarçın ve karbonatı ekleyin. 1-2 dakika sonra badem ve fıstıkları katın. Karıştırıp hemen ocaktan alın. Tereyağı sürülmüş bir tepsiye döküp, düzeltin ve soğumaya bırakın. Bir bıçak yardımıyla istediğiniz büyüklükte kesip ikram edin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.