MAYA ve toz şekeri suda eritin. Un ve tuzu bir kaseye alın. Mayalı suyu ilave edip kulak memesinden
yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtün ve 1 saat dinlendirin.
Hamurdan portakal büyüklüğünde parçalar koparın. Her bir hamuru yuvarlak şekilde unla birlikte açın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kabarana dek pişirip çıkarın. Hamurların üst kısımlarından bıçakla kesip içlerine kavurmayı paylaştırın. Tekrar fırına verip üstleri ve altları kızarıncaya kadar pişirin.
Üzerlerine tereyağı sürdükten sonra, sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.