Öncelikle vişneyi blenderden geçiriyoruz. Derin bir kabın içinde şekeri, meyve püresini ve sirkeyi şeker eriyene değin karıştırıyoruz ve kaynar su ile yıkanmış kavanozlara aktarıyoruz. Gün ışığı almayan serin bir yerde muhafaza ediyoruz. Her gün günde iki kere alt üst ediyoruz. 10 gün sonra, kavanozdaki karışımı süzgeçten süzerek başka bir temiz kavanoza aktarıyoruz sirkemizi. Sirkemiz kullanıma hazırdır artık.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.