Yağlı Kırmızı Biber Turşusu

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Biberlerin tohum ve saplarını temizleyip kaynar suda 5 dakika haşlayın. Bir kenarda soğutun. Maydanozu yıkayıp sap kısımlarını kesin. Sarmısağı ayıklayıp, irice ezin. Maydanoz ve sarmısağı biberle harmanlayıp, kavanoza bastırın. Salamurasını hazırlamak için suyu kaynatıp içine 2 çorba kaşığı kaya tuzunu katın. Ilındıktan sonra kavanoza dökün. Sıvıyağ ve sirkeyi de ilave ettikten sonra ağzını sıkıca kapatıp serin bir yerde 20 gün boyunca beklemeye bırakın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.