Böğürtlenleri bir kaba alın. Üzerine toz şeker, limon suyu ve mısır nişastasını ekleyip iyice karıştırın. Bu karışımı porsiyonluk küçük fırın kaplarına veya orta boy bir fırın kabına aktarın. Un, tereyağı, esmer şeker, yulaf ezmesi ve tuzu bir kaba koyun.
Parmak uçlarınızla tereyağını una yedirerek ekmek kırıntısı kıvamına gelene kadar karıştırın. Crumble karışımını böğürtlen karışımının üzerine eşit şekilde serpiştirin. Fırına yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika boyunca pişirin. Fırından çıkarıp biraz soğumasını bekleyin. Ilık olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.