Değişik tatlar mı arıyorsunuz? Keçiboynuzlu kurabiye çanağında meyveli dondurma tarifi ile bu mümkün. Gününüzü güzel kılıcak tadıyla Keçiboynuzlu kurabiye çanağında meyveli dondurma nasıl yapılır?
Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 25 dakika pişirin. Kalıpları hamurdan ayırın. Diğer tarafta çilek, kayısı, şeftali, kiraz veya mevsimine göre sevdiğiniz meyveleri doğrayıp hazırlayın.
Keçiboynuzu kurabiyeniz pişip soğuduktan sonra üzerine doğradığınız meyveleri koyup vanilyalı dondurma ile servis edin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.