Antrikot
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Antrikotu, sos malzemesine bulayıp, derin dondurucuda 1 gece bekletin. Ertesi gün, eti dondurucudan çıkarın. Bu arada soğan ve domatesi ikiye bölün. Kabağı ve patlıcanı alacalı soyup, üçer dilim çıkarın. Soğanı, domatesi, mantarı, kabağı, patlıcanı ızgaraya atıp közleyin. Sebzeleri ızgaradan almaya yakın, 300 derecede ısıtılmış ızgaraya eti koyun. 2 dakika sonra ters tarafını çevirip diğer tarafını da 2 dakika pişirin. Tahtanın üzerinde servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL