Arnavut Ciğeri

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Dana ciğerinin sinir ve zarını temizleyin. Kuşbaşı şeklinde doğrayıp akşamdan süte yatırın. Sabah iyice süzün. Küp şeklinde doğranmış patates ve biberleri kızgın yağda kızartın. Süzülen ciğeri una bulayıp aynı yağda 1 dakika kızartın. Ardından geniş bir kaba alıp patates, tuz, toz kırmızıbiber ve tereyağı ile harmanlayın. Tereyağı ciğerin kendi sıcağıyla eridikten sonra iyice harmanlayıp sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.