Arnavut Ciğeri

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ciğerin zarını soyun. Damarlı yerlerini çıkarın ve kuşbaşı doğrayın. 1 çorba kaşığı toz kırmızıbiber ilave edin ve karıştırın. Ardından ciğerleri una bulayın. Fazla unlarını silkeleyin. İyice kızdırılmış sıvıyağda kızartın. Delikli
    kepçeyle servis tabağına alın. Üzerine tuz serpin. Yağın dörtte birini başka bir kaba aktarın. İyice kızdırdıktan sonra yarım çorba kaşığı toz kırmızıbiberi ilave edin. Servis tabağına aktardığınız ciğerin üzerine dökün. Soğanı piyazlık doğrayın. Tuz serpin ve ovun. İnce kıyılmış maydanozla birlikte karıştırın. Ciğerle birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.