Bonfileyi iyice döverek açın. Taze kekik, tarhun ve limon suyu ile tatlandırın. Tuz ve karabiber serpin. Hazır yaprak sarmaları içine dizip rulo şeklinde sarın. Izgarada ya da yapışmaz yüzeyli tavada pişirin. İncirleri dilimleyip 180 derece fırında hafifçe pişirin. Bonfile dilimlerini 2 ya da 3 parçaya kesip servis tabağına yerleştirin. İncirleri de tabağa alın. Kızılcık marmeladını bonfile dilimlerinin üzerine gezdirerek, sıcak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.