DOMATES sosu için, kıyılmış soğan ve sarmısağı tereyağında soteleyin. Domates ve salçayı ekleyin. Domates iyice kavrulduktan sonra tavuk suyunu ekleyin. Kaynamaya bırakın. Karışım koyulaşmaya başladığında tuz ve karabiberini ayarlayın. Blendere aktarıp, sosu iyice pürüzsüzleştirin. Bir kenarda bekletin. Üstten 3 cm, alttan 1-2 cm kesilmiş ayvaların çekirdeklerini ve içini çıkarın (etli kısmı 1 cm kalınlığında olmalı). Ayvaları tarçınlı suda haşlayın. Tavada tereyağı ve kıyılmış soğanı soteleyin. Soğan pembeleşmeye başladığında kıymayı ilave edin. Kıyma kavrulduğunda haşlanmış buğdayı, baharatı ve rendelenmiş domatesi ekleyin. Domatesin suyu iyice azaldığında tavayı ateşin üzerinden indirip, tuz ve karabiber ekleyin. Elde ettiğiniz harcı ayvaların içine doldurun. Domates sosunu üzerine gezdirin. Kaşar peynirini sosun üzerine serpin. 180 derece fırında peynir eriyene dek pişirin. Sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.