Soğan, sarmısak, maydanoz ve kırmızı biberi ince kıyılmış kıvama gelene kadar doğrayıcıda çekin ve geniş bir kaba alın. Üzerine kıyma, yumurta, galeta unu, karabiber, nane, kekik, pul biber, zerdeçal ve tuzu ilave edip iyice yoğurun. Buzdolabına alıp, 30 dakika dinlendirin. Harçtan elma büyüklüğünde parçalar koparıp, çöp şişlere çok ince olmayacak şekilde ve uzun biçimde geçirin. Pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine yerleştirip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Közlenmiş biber ve domatesle birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.