ETİ tencereye alıp, üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin. Et iyice haşlanınca fazla suyunu süzüp kenara alın. Başka bir tencerede kabukları temizlenmiş soğan, sarmısak ve irice küp doğranmış balkabağını sıvıyağda iyice soteleyin. Salça ve eti ilave edip, sotelemeye devam edin. Su ekleyip, kabaklar yumuşayana dek pişirin. Tuz ve iri doğranmış taze soğan ekleyin. 1-2 dakika daha pişirip ocaktan alın. Üzerine maydanoz serpip, sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.