1 Öncelikle Adana kebap için kıyma, kırmızı biber, sarımsak, soğan, çekirdek kısmı alınmış sivri biber, maydanoz, tuz ve karabiberi blenderden geçirin. Harcı, ısıya dayanıklı, orta büyüklükte bir fırın kabının tabanına elinizle bastırarak yayın. 2 parmak eninde uzun şeritler halinde kesin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin.
2 Piyaz için soğanı piyazlık doğrayın ve derin bir kaba alıp, az tuz ile ovun. Üzerine kıyılmış maydanoz, sumak, pul biber, limon suyu, zeytinyağı ekleyip, karıştırın.
3 İç malzeme için piyazlık doğranmış soğan, kıyılmış maydanoz, tuz ve pul biberi karıştırın. Adana dürümü lavaş ekmeğine sarın ve üzerine soğanlı harçtan koyup, piyazla birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.