Beykoz Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Etleri bütün olarak 2 çorba kaşığı sıvı yağda kızartın. Patlıcanları uzunlamasına kesip kızartın. Biber ve domatesleri de dilimleyip kızartın. Etleri patlıcanlara sarıp servis tabağına alın. Domates ve biberleri kürdanla sardığınız etlerin üzerine tutturun. Sosu hazırlamak için, margarini eritip ince kıyılmış soğanı ekleyin. Unu katıp kavurun. Ardından salçayı ilave edin. Kavrulunca su, tuz ve karabiberi katıp kaynamaya bırakın. Sos sıcakken yemeğin üzerine döküp servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...