Bezelyeli Et Sote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    SOĞAN, havuç ve patatesin kabuklarını soyup küp küp doğrayın. Dolmalık biberin çekirdeklerini çıkartıp 1 cm genişliğinde kesin. Yağı ve eti bir tencerenin içine alıp kavurun. Kısık ateşte et suyunu bırakıp, çekene kadar pişirin. Bu arada margarini eritip havuç ve patatesi 4-5 dakika soteleyin. Soğanı ve salçayı etin üzerine ekleyip karıştırın. Havuç, patates ve biberleri de tencereye alın. Yarım su bardağı su ve tuz ekleyip etin iyice pişmesini sağlayın. Son olarak bezelyeyi ekleyin. Bezelyeler çabuk pişeceği için 7-8 dakika daha pişirmeniz yeterli olacaktır.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.