Bıldırcınları 6 dakika haşlayıp soğumaya bırakın. Humus için sarmısak ve tahini blendırdan geçirin. Krema kıvamına gelinceye kadar sıcak su ekleyin. Daha sonra nohutları ekleyip tekrar blendırdan geçirin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Diğer tarafta ezme için bira dışındaki tüm malzemeyi karıştırın. Birayı ekleyip tekrar karıştırın. Soğuyan bıldırcınları una bulayın ve ezme içine yatırın. Renkleri açık kahverengi olana kadar kızgın yağda kızartın. Yağlarının süzülmesi için kağıt havlu üzerine alın. Servis tabağının ortasına humus yayın. Bıldırcını humusun üstüne yerleştirin. Yeşil salata eşliğinde servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.