BONFİLELERE karabiber serpin. Geniş bir tavaya aldığınız sıvıyağda önlü arkalı kızartın. Tuz serpip kenaraalın. Kremayı küçük bir kaba alıp ısıtın. İçine küçük parçalara bölünmüş çikolatayı ekleyip eritin. Üzerine tereyağı ve çok ince kıyılmış kereviz yaprakları, tuz ve karabiber ekleyin. Birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın. Bonfile dilimlerini servis tabağına alın. Üzerine çikolatalı sos gezdirin. Kiraz domatesle süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.