Börülce Soslu Dana Madalyon

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Soğanı piyazlık doğrayıp tencereye alın. Üzerine zeytinyağı, sarmısak, defne yaprağı, kesmeşeker, karabiber ve eti ekleyin. Su ilave edip, kısık ateşte etler suyunu salıp yeniden çekene dek pişirin. Ocağın altını orta ısıda açıp, etleri kızartın. Etleri servis tabağına alın. Börülceyi, eti pişirdiğiniz tencereye koyun. Defne yapraklarını çıkarıp, kremayı ekleyin. Koyulaştığında tuz ilave edip ocaktan alın. Blenderden geçirip etlerin yanına koyun. Kırmızı biberi halka doğrayıp servis tabağına alın. Sosun üzerine tahin gezdirip, safran serperek servis yapın. .

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.