BAĞIRSAĞI, sirkeli ve tuzlu suda yıkayın. İç harcı hazırlamak için domates ve soğanı rendeleyin. Üzerine tereyağı hariç, kalan tüm malzemeyi ekleyip, harmanlayın. Harcı, bumbarın içine doldurup, uç kısımlarını bağlayın. Et suyunda 1.5 saat haşlayın. Bumbar haşlandıktan sonra güveç kabına alın. Üzerine tereyağı parçaları yerleştirip, önceden ısıtılmış 200 derece fırında, kızarana dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.