BUMBARI iyice yıkayın. Tersini çevirip içindeki tüysü yapıyı bıçakla bumbarı yırtmadan sıyırıp temizleyin. Tuzla iyice ovup tekrar yıkayın. Çukur bir kaba kıymayı koyun. Üzerine yıkanmış pirinç ve bulguru ekleyin. Soğanı ince kıyın. Kalan malzemeyi ekleyin. Küçük bir kaşık ile bumbarların içini doldurun. İki ucunu düğümleyin. Tencereye koyup bol suda 45 dakika pişirin. Sudan alın ve tereyağında kızartıp servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.