KIYMAYA bayat ekmek ilave ederek robottan geçirin. Geniş bir kaba alıp üzerine 1 adet yumurta, kekik, tuz, karabiber ekleyip yoğurun. Kalan yumurtaları katı kıvamda haşlayıp soyun ve ikiye bölün. Gömlek yağını ılık sudan geçirip mutfak tezgahına serin. Hazırladığınız kıymayı ortasına koyup, yumurtaların sığacağı kadar boşluk bırakarak baton şekline getirin. Daha sonra ortasını boydan boya açıp yumurtaları arka arkaya dizin. Üzerine bezelyeyi ekleyin. Kıymanın kenarlarını toplayıp yumurtaların üzerini kapatın. Gömlek yağına sarın. Salçayı uygun bir kaba alıp üzerine 1 su bardağı su ekleyerek kaynatın. Daha sonra köftenin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında pişirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.