Tereyağını bir tencereye alıp erittikten sonra, dövülmüş sarmısakları ve arpacık soğanları pembeleşene kadar kavurun. Eti tencereye alıp suyunu salıp tekrar çekene kadar pişirin. Unu üzerine serpip topaklanmaması için sürekli karıştırın. Karıştırmaya devam ederek suyu ilave edin ve orta ateşte bir buçuk saat pişirin. Etler yumuşamaya başlayınca tuz, damla sakızı ve tozşekeri ekleyin. Daha sonra sırasıyla, irice doğradığınız havuç, kereviz, taze soğan ve patatesi tencereye ilave edin. Sebzeler yumuşayınca üzerine irice kıyılmış marul ve pazıyı ekleyin. 10 dakika pişirip ocağı kapatın. Yemeğin üzerine kıyılmış maydanoz ve dereotu serperek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.