ETİ, eşit kalınlıkta olacak şekilde 10 dilim kesin. Üzerine az miktarda su serpip, döverek inceltin. Un, tuz ve karabiberi iyice harmanlayın. Eti önce unlu karışıma, sonra yumurtaya, daha sonra galeta ununa bulayın. Hafifçe sallayarak fazla ununu silkeleyin. Sıvıyağ ve margarini fazla derin olmayan bir tavada birlikte kızdırın. Üzerine eti ilave edip, altın sarısı renk alana dek önlü arkalı yaklaşık 3'er dakika kızartın. Süzerek tavadan alıp, servis tabağına yerleştirin. Ayrı bir yerde tereyağını rengi dönene kadar kızdırın. Etin üzerine gezdirin.
Sosu hazırlamak için domatesleri küp doğrayın. Zeytinyağında soteleyip, kıyılmış sarmısağı ilave edin. Domatesler eridiğinde tuz, karabiber ve tozşekeri ekleyip, ocağın altını kapatın. Sosu etlerin üzerine gezdirin.
Haşlanmış sebze garnitürleriyle servis yapın
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.