ETLERİ 1-2 saat soğuk suda bekletin. Ardından, iyice yıkayın. Tencereye yağı alın. Küçük doğranmış soğanları yağda kavurun. Etleri ekleyip kavurmaya devam edin. 10 dakika soteleyin. Rendelenmiş domates, tarçın, karanfil, yenibahar ve tuz ilave edip, sıcak su ile kısık ateşte 2 saat pişirin. Ateşten aldığınız eti tepsiye yayın.Üzerine dilimlenmiş 1 adet domates koyun. Orta ısılı fırında 15 dakika tutun. Bu arada fasulye püresini hazırlayın. Bunun için, önceden ıslatılmış fasulyeyi haşlayın. Blenderden geçirin. Dilerseniz çatalla da ezebilirsiniz. Tencereye tereyağını alıp eritin. Fasulye ve sütü ilave edip, arıştırın. Tuz ve karabiber ekleyip, püre kıvamı alana dek pişirin. Etin yanında servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.