Öncelikle beğendiyi hazırlayın. Bunun için, patlıcanı közleyip kabuğunu soyun. Derin bir kapta tereyağını eritin. Un ve köri salçasını ilave edip, 3 dakika kavurun. Közlenmiş patlıcanı da içine atıp, tahta kaşıkla ezin. Soğuk süt ekleyin. Rendelenmiş kaşar peyniri, tuz ve karabiberi ilave edip, 2 dakika daha kaynatın. Ocaktan alın. Ayrı bir yerde pirzolaların üzerine tuz ve karabiber serperek ağır ateşte iki yüzünü de pişirin. Kırıntı ekmekler, portakal kabuğu dilimleri ve kekiği karıştırıp harç yapın. Pirzolaları bu harçla kaplayın. Fırında iki dakika pişirin. Taze baklaları haşlayıp, sıvıyağda soteleyin. Servis tabağına patlıcan beğendiyi alın. Üzerine sahan pirzolaları dizin ve haşlanmış baklalar ile servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.