TEREYAĞINDA ince kıyılmış soğanı kavurun. Tuz ve karabiber ilave edip 1-2 dakika daha kavurduktan sonra ocağın altını kapatın. Genişçe bir tavada pirzolaları arkalı önlü kızartın. Soğanlı harcı üzerine boşaltın. Etlerin üzerine çıkacak kadar su ekleyip pişirin. Salçayı ilave ederek, 10 dakika daha pişirmeye devam edin. Nar ekşisi, yenibahar ve tuz ekleyin. Çekirdekleri çıkartılmış ve elma dilimi şeklinde doğranmış ayvaları en üste dizin. 10 dakika daha pişirip üzerine pulbiber serperek sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.