Enginar İçinde Peynirli Kuzu Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kuşbaşı doğranmış kuzu etini ve ayıklanmış arpacık soğanları, 3 çorba kaşığı mısırözü yağı ile bir tencerede kavurun. Bir tatlı kaşığı un ile suyu ilave edip, tuz ve pulbiberi de içine katarak 40 dakika pişirin. Piştikten sonra irice doğranmış mantarları ilave edip, kuzu kebabı hazır hale getirin. Bu arada kabuklu enginarları limonlu sıcak su ile haşlayın. Haşlandıktan sonra içlerini kaşık ile alın. Hazırlanan kuzu kebapları enginarların içine koyun. Rendelenmiş dil peynirini üzerine serpiştirip, salamandırada veya fırında eritin ve sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.