Etli Salata

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sıvıyağ ve 1 tatlı kaşığı soya sosunu karıştırın. Bifteği karışımda 1 saat bekletin. Yapışmaz yüzeyli tavada kızartın. Bu arada sos için balsamik sirke, limon suyu, 1 çorba kaşığı zeytinyağı, hardal ve tuzu karıştırın. Her iki tarafı kızaran bifteği parmak genişliğinde dilimleyin. Marulu yıkayıp suyunu süzün. Vitaminini kaybetmemesi için elinizle parçalayıp servis tabağına alın. Üzerine rendelenmiş havuç, mısır ve domatesi ilave edin. Biftek dilimlerini yerleştirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.