Fiorentina Usulü Sığır Eti

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    SIĞIR etini tuz, biberiye, adaçayı, kıyılmış sarmısak ve zeytinyağı ile harmanlayın. Başka bir kapta 4 parçaya bölünmüş radicchio'nun üzerine karabiber serpip, zeytinyağı gezdirin. Izgarada pişirin. Marine eti de ızgarada pişirin. Patatesleri fırın tepsisine yerleştirin. Izgarada pişirdiğiniz radicchio'yu da başka bir fırın tepsisine aktarın. Radicchio'nun üzerine kıyılmış sarmısak, taze biberiye ve kırmızı şarabı ilave edin. Her iki tepsiyi orta ısılı fırına yerleştirin. Radicchio'yu 10 dakika, patatesleri ise yumuşayana dek pişirin. Servis tabağına ızgarada pişirdiğiniz eti, radicchio'yu ve patatesleri koyarak, servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.