Kıyma, maydanoz ve sarmısağı robotta kıyın. Kıymayı derin bir kaba alıp tuz, karabiber ve pulbiber ilave ederek yoğurun. Adana kebabı formunda, kalem uzunluğunda 3 adet köfte hazırlayın ve kızgın yağda kızartın. Bu arada unu, mayayı erittiğiniz suyu, tozşekeri ve tuzu katıp yoğurun. Hamuru 20 dakika dinlendirdikten sonra 3 adet bezeye ayırın. Her birini merdaneyle servis tabağı büyüklüğünde açın. Domates ve biberi küp şeklinde doğrayın. Rendelenmiş kaşar peyniri, 1'er adet domates, biber ve toz antep fıstığını karıştırarak bir harç hazırlayın. Açtığınız yufkaların içine köfte ve hazırladığınız harçtan koyup ikiye katlayın. Katlarken, birbirine yapışması için kenarlarına yumurta akı sürün. Üzerlerine de çırpılmış yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. 3 parmak eninde verev dilimler halinde kesip domates ve biber dilimleriyle sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.