Köfte için kıymayı geniş bir kaba alıp, üzerine rendelenmiş soğan, suya batırılıp sıkıldıktan sonra ufalanmış ekmek içi, biber salçası, su, tuz, karabiber, kimyon ve yenibahar ilave edip yoğurun. Harçtan küçük mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp, oval köfteler hazırlayın. Sıvı yağda köfteleri yarı yarıya kızartıp kenara alın. Et suyunu ısıtıp, içine karabiber ve pul biber ekleyin. Ekmek dilimlerinin her iki yüzünü de et suyuna batırıp, yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Üzerlerine köfteleri yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında ekmekler suyunu çekip, köfteler kızarana dek pişirip, servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.