SOĞANLARI piyazlık olarak doğrayın. Sığır etini kuşbaşı doğrayıp derin bir kaba alın. Üzerine sıvıyağı ve
sütü gezdirip iyice karıştırın. Doğranmış soğanları ekleyip tekrar karıştırın. Biberiye, pulbiber ve tane
biberleri ekleyip harmanlayın. 1-2 saat bekleterek etin marine olmasını sağlayın. Eti sosuyla birlikte fırın
poşetine alıp ağzını kapatın. Fırın poşetini birkaç yerinden delip fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 180
derece fırında 25-30 dakika pişirin. Diğer tarafta patatesleri kaynar suda 5 dakika haşlayın. Kabuklarını
soymadan elma dilimi şeklinde doğrayıp folyoya dizin. Üzerine sıvıyağ gezdirin. Tuz, pulbiber ve köri serpin.
Fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında patatesler kızarana dek pişirin. Eti,
pişirme poşetinden servis tabağına alıp, elma dilimi patatesle birlikte servis yapın.