Hindi Tandır

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hindi but ve un dışında kalan tüm malzemeyi karıştırarak sosu hazırlayın. Hindiyi bu sosla iyice soslayın. Deri altına girebiliyorsanız, sosu bu bölümlere de sürün. Unu bir fırın torbasına koyup her tarafını kaplayacak şeklide sallayın. Soslanmış hindiyi torbanın içine yerleştirin ve ağzını sıkıca bağlayın. Fırın tepsisine yerleştirip, üzerinden birkaç yerinden bıçak veya kürdan yardımıyla delikler açın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzeri iyice kızarana dek pişirin. Torbada kalan sosla beraber servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.