Harç için kıyma, kıyılmış soğan, maydanoz, karabiber, pul biber ve tuzu karıştırıp, kavurun ve kenara alın. Bulguru derin bir kaba alıp, ıslatın. Azar azar kıyma ilave edip, karıştırın. Yumurta, kişniş ve tuz ekleyip iyice yoğurun. Karışımdan yumurta büyüklüğünde parçalar koparıp, baş parmağınızla içlerini oyun. Harcı içlerine doldurup, kapatın. Kızgın sıvı yağda kızartıp, fazla yağını süzdürün. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.