İÇ harç için, bir tencerede kıymayı kendi yağını verene kadar kavurun. İçine ince kıyılmış soğanları katın ve kavurmaya devam edin. Soğanlar iyice kavrulduktan sonra ceviz içi, karabiber, pulbiber ve tuzu ilave ederek karıştırın. 5 dakika sonra tencereyi ocaktan alıp soğumaya bırakın. İçli köftenin dışını hazırlamak için bir tepside kıyma, bulgur, soğan suyu ve tuzu macun kıvamına gelene kadar yaklaşık 1 saat yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Her birini avucunuzun içinde şekillendirin. Başparmağınız yardımıyla incelterek oval hale getirin. İçine harçtan koyup ağız kısmını yukarı doğru sündürerek kapatın. Kaynar suyun içine atıp 5 dakika haşladıktan sonra süzgeçle sudan çıkarın. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.