İŞKEMBEYİ bir fırça yardımıyla iyice yıkayın. 5 x 5 cm'lik kareler halinde doğrayıp bir kaseye alın. Üzerini geçecek kadar su ve üzüm sirkesini ilave edip, bir gece buzdolabında bekletin. Daha sonra suyunu süzüp yıkadıktan sonra düdüklü tencereye alın. Üzerini örtecek kadar su ilave edin.Tuz ve tane karabiber ekleyip kısık ateşte bir buçuk saat pişirin. Diğer taraftan, yıkayıp kuruladığınız mantarları incecik doğrayın. Tereyağında rengi hafifçe dönene kadar kavurun. Üzerine 1 tatlı kaşığı silme un ilave edip 1-2 dakika daha kavurun. En son kremayı ekleyin ve bu karışımı pişen işkembeye katın. Kapağı açık olarak 1-2 dakika pişirin. Bütün malzemeyi karıştırıp, ocağın altını kapatın. Diğer taraftan halka doğranmış soğanı 1 tatlı kaşığı una bulayıp, sıvıyağda hafif rengi dönene kadar kızartın. Dövülmüş sarmısağı sirke ile karıştırıp, işkembeye katın. İşkembeyi servis tabağına alın. Üzerini kızarmış soğan ve pulbiberle süsleyip, sıcak olarak servis yapın.