Ispanak Yatağında Pastırmalı Biftek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ÖNCELİKLE ıspanak yatağını hazırlayın. Bunun için, ıspanağı yıkayıp irice kıyın. Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında sote edin. Üzerine ıspanağı ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edip birlikte 2 dakika soteleyin. Daha sonra bir tabağa aktarın. Aynı tavada tereyağını kızdırıp, unu rengi dönene kadar kavurun. Üzerine azar azar sütü ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Koyulaşınca ıspanaklı karışımı ilave edip ocaktan alın. Rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip karıştırın ve kenara alın. Diğer taraftan biftekleri ikiye bölüp, tuz ve karabiber serpin. Üzerine pastırma dilimi yerleştirin. Kürdanla tutturarak sabitleyin. Tereyağını bir tavada eritip önce et, sonra pastırma taraflarını kızartıp kenara alın. Diğer taraftan patatesi jülyen doğrayıp sıvıyağdam kızartın. Servis
    tabaklarına önce ıspanaklı karışımdan koyup üzerine eti yerleştirin. Patates kızartmasını en üste koyarak servis yapın

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.