Kaburga Dolması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle iç pilavı hazırlayın. Bunun için, tereyağını tencereye alıp eritin. Yıkanıp suyu süzülmüş pirinci, bademi, yenibahar ve tuzu ekleyin. 1-2 dakika kavurup, bir buçuk su bardağı su ekleyin. Tencerenin kapağını örtüp kısık ateşte pilav suyunu çekene kadar pişirin. Daha sonra tencereyi ocaktan alıp, pilavın üzerine ince kıyılmış maydanoz serpin. Kaburganın kol kısmı ile arasındaki boşluğa iç pilavı doldurup dikin. Buharlı tencerede ya da benmari usulü 6-8 saat pişirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.